SIND hjælp giver Sukkertoppens beboere 40.000 kroner tilbagebetalt i for meget betalt husleje


SIND Vejle har følgende kommentar til Vejle kommunes afgørelse idag:

Vejle Amts Folkeblad kan idag på deres netavis fortælle, at Vejle kommune udbetaler ialt 40.000 kroner i slutningen af maj måned til 20 nuværende og tidligere beboere i kollegieboligerne på Sukkertoppen. Baggrunden for afgørelsen at SIND Vejle hjalp en beboer sidste år med at klage over forkert beregning af huslejen. Vedkommende fik efterfølgende Kr. 3.776 penge udbetalt i for meget betalt husleje. Bostedet i Tinghøj er også blevet kontrolleret af Vejle kommune, men der er reglerne fuldt.

SIND Vejles lokalformand Flemming Leer Jakobsen er glad for at sagen endelig har fundet sin afslutning. Samtidigt ser SIND Vejle også frem til Vejle kommunes bebudede gennemgang af beboere på handicapområdet af i alt 364 boliger. De er også omfattet af afgørelsen for Sukkertoppen i servicelovens §107 & §108. Den gennemgang har Vejle kommune meldt ud i februar måned ville være færdig i efteråret 2011. Modsat Sukkertoppen går huslejeberegningen på handicapområdet 5 år tilbage, da Sukkertoppen tidligere hørte under det nu nedlagte Vejle amt. Ingen tidligere eller nuværende beboere på bosteder får krav om efterbetaling af husleje. Afgørelsen fra Vejle kommunen fører kun til udbetaling af penge.

SIND Vejle er medlem af Danske Handicaporganisationer i Vejle kommune, hvor Flemming Leer Jakobsen sidder i forretningsudvalget for DH - Vejle.

Nyheder: 

Søg med Google