Sind Vejle giver Kr. 1.000,- til støtteforening til fordel for Café Butikken / Den Gyldne Hamster


Medarbejderne i Café Butikken
Vestergade 17
7100 Vejle
&
Medarbejderne i Den Gyldne Hamster
Staldgaardsgade 17
7100 Vejle

Vejle, d. 5. oktober 2010

Sind Vejle giver kr. 1.000,- til støtteforening for Café Butikken/ Den Gyldne Hamster

Sind Vejle lokalforening er tidligere blevet kontaktet i forbindelse med oprettelse af en støtteforening til fordel for Café Butikken / Den Gyldne Hamster i Vejle.

Sind Vejle har besluttet at give Kr. 1.000,- i bidrag til en kommende støtteforening for Café Butikken / Den Gyldne Hamster i Vejle.

Sind Vejle håber, at støtteforeningen kan være med til at sikre en mere synlig opbakning til Café Butikken & Den Gyldne Hamster.

Vi håber også, at projekterne i fremtiden kan fungere som et eksempel til at skabe øget forståelse for psykiske sygdomme & hjælpe mennesker til at få en større tilknytning til arbejdsmarkedet.

Vi vil gerne rose dem, der har stået frem i Vejle Amts Folkeblad & de mange, der har skrevet læserbreve til fordel for Café Butikken / Den Gyldne Hamster. Den budgetforlig, som blev indgået af samtlige partier i Vejle byråd d. 14. september 2010 bærer i høj grad præg af det pres. Et pres, som bliver endeligt bekræftet på byrådsmødet d. 6. oktober 2010 på regionshuset.

Café Butikken bliver videreført & der arbejdes hårdt på at sikre Den Gyldne Hamster varige pladser, når satspuljemidlerne fra staten udløber 1. juni 2011.

Sind Vejle hjælper gerne til oprettelsen af støtteforeningen med praktisk hjælp. Kontakt undertegnede for nærmere oplysninger.

Med venlig hilsen
& Spred Glæde … trods alt :/

Flemming leer Jakobsen
Formand Sind Vejle

Mindegade 26 st. tv.
7100 Vejle

Tlf. 75 825 935

www.sindvejle.dk

Søg med Google