Har du været udsat for tvang & er etnisk minoritet - eller kender en ?


Kig her, hvis du har etnisk minoritetsbaggrund samt har været udsat for tvang i psykiatrien.Etnisk minoritet & udsat for tvang i psykiatrien ? Hjælp Institut for Menneskerettigheder

Efterlysning fra Institut for Menneskerettigheder.

Kan du eller en, du kender, hjælpe?

Institut for Menneskerettigheder, der er i gang med en undersøgelse af tvang i psykiatrien med særlig fokus på etniske minoriteter, skriver:

"Tal viser, at man som patient med etnisk minoritetsbaggrund har større sandsynlighed for at blive underlagt tvang i psykiatrien, end man har som majoritetspatient.

Institut for Menneskerettigheder vil gerne vide, hvad dette skyldes og leder pt. efter patienter med etnisk minoritetsbaggrund, der vil fortælle om deres oplevelser med tvang i psykiatrien.

Er du tidligere eller nuværende bruger af psykiatrien og har du oplevet tvang, hører vi derfor gerne fra dig. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt, og du vil udtale dig under anonymitet.

Er du interesseret i at deltage, bedes du kontakte Lisbeth Garly Andersen, Institut for Menneskerettigheder på [email protected] eller 28907425"

https://menneskeret.dk/

Mvh
Spred Glæde...trods alt :)

Flemming Leer Jakobsen
SIND Vejle

Søg med Google