Informationsmøde om Peer-to-Peer den 20. maj 2014 i Bygningen Vejle


Nyheder: 

Vejle kommunes socialpsykiatri & Psykiatrifonden inviterer til informationsmøde:

Har du lyst til at hjælpe andre unge med at få det bedre?

Er du mellem 18-40 år og har du prøvet at få en psykiatrisk diagnose?

Så bliv frivillig i det nye projekt Peer-to-Peer!

Hvis du siger ja, bliver du en del af et helt nyt spændende fællesskab af unge frivillige, som gerne vil gøre en forskel for andre unge, der har det svært. Peer-to-Peer metoden betyder i al sin enkelthed bruger til bruger støtte. Du bliver sat sammen med en ung person mellem 18-30 år (den samme under hele forløbet), som du skal mødes med i Vejle (varighed og hyppighed aftales ved opstart) I kan f.eks. gå på café eller i biografen sammen – det vælger I selv. Forløbet varer 6 måneder og du får - op til en vis grænse - dine udgifter i forbindelse med aktiviteterne dækket.

Hvad kræver det?

Din vigtigste kompetence er, at du har personlig erfaring med psykisk sygdom, men du skal være kommet dig så meget, at du har overskud til, at dele ud af din erfaring og være mentor for en anden ung, der ikke er nået så langt i, at mestre sin sygdom. Det har altså derfor ingen betydning, hvad du har af skoleuddannelse.

Som mentor deltager du i et forløb, hvor vi mødes med ca. 12 andre unge frivillige mentorer 2 gange om måneden i 6 måneder, samt bruger nogle timer sammen med en anden ung, i det omfang der nu bliver aftalt.

Du vil få støtte og råd fra medarbejdere i projektet under hele forløbet, du vil ikke stå alene.

Mød os til kaffe og kage og hør mere (helt uforpligtende)

Tirsdag den 20. maj kl. 13-15 i

BYGNINGEN
Ved Anlæget 14 b
7100 Vejle

Her kan du bl.a. høre en ung mentor fortælle om, hvad det har betydet for hende at være del af et lignende projekt et andet sted i landet.

Hvis du ikke kan deltage i info-mødet den 20. maj, men gerne vil høre mere om projektet, kan du kontakte Lene Hoffensetz, projektleder i Vejle Kommune, [email protected] eller tlf.: 29131460

Hvorfor laver vi sådan et projekt?

Din indsats som frivillig bliver en del af et fælles 3 årigt projekt, som Socialpsykiatrien i Vejle Kommune og Psykiatrifonden står bag. Vi vil sammen undersøge, om unge i socialpsykiatrien i Vejle kan få det bedre ved, at lave fælles aktiviteter i lokalsamfundet med andre unge, som er kommet sig.

Søg med Google