Psykiater Eva Blach ikke længere tilknyttet Vejles psykiatriske sygehus


Vejle Amts Folkeblad kunne den 6. september 2013 fortælle, at psykiater Eva Blach ikke længere er tilknyttet Vejle psykiatriske sygehus.

Eva Blach havde i en patients journal fejlagtigt skrevet, at patienten var udeblevet flere gange. Det samme for vedkommendes far.

Dette er der klaget over til Patientombuddet, som fortsat behandler klagerne. Hvis der er grundlag for kritik sendes det videre til Sundhedsstyrelsen efter afgørelsen.

Der har været flere klager fra patienter over Eva Blachs manglende etik i behandlingen i hendes tid i Vejle samt fra personalet på Vejle Psykiatriske Sygehus.

Stoppet skyldes, at hun ikke længere er ansat hos et vikarbureau.

"Det er godt, at personalet på Vejle Psykiatriske Sygehus også har grebet ind med klager. Psykisk syge er i forvejen skrøbelige & skal ikke risikere at blive udsat for yderligere overgreb fra det, som tyder på manglende respekt", siger lokalformand Flemming Leer Jakobsen for SIND Vejle.

"Det er også godt, at patienter med overskud tager kampen & klager over uretfærdig behandling. Det er med til at sikre en bedre behandling af andre patienter", slutter Flemming Leer Jakobsen.

Nyheder: 

Søg med Google