Generalforsamling i SIND Vejle 1. februar 2012


Pressemeddelelse:
SIND Vejle holdte igår aftes generalforsamling i Frivilligcenteret Vejle. Der blev nyvalg af Grethe Bruun, Vejle til bestyrelsen & Freddy Mølgaard Jensen, Vejle som suppleant.

Efter mange års frivllig arbejde i SIND har Mogens Jacob Pedersen, Gårslev valgt at stoppe for nyde sit otium. Formand for SIND Vejle Flemming Leer Jakobsen takkede ham på vegne af SIND for hans mangeårige engagement i både Fredericia før strukturreformen & med opstarten af SIND i Vejle kommune i september 2010. Ikke mindst af blandt andet SIND klub de 2 sidste lørdage i Værestestedet Husets lokaler i Vejle.

SIND Vejle har siden sidste generalforsamling sidste år fået 14 nye medlemmer, så der nu er 71 medlemmer i Vejle kommune. Det er en medlemsfremgang på 24% på et bare et år. "Vi er utroligt glade for opbakning som er sket på baggrund af et højt aktivitetsniveau med foredrag, medlemsmøder & SIND klub i Husets lokaler", udtaler formand Flemming Leer Jakobsen.

Følg med i aktiviteter på sindvejle.dk

Yderligere kommentarer kan fåes hos: Flemming Leer Jakobsen

Læs beretning her:

Beretning for 2011 SIND Vejle lokalafdeling

Se arrangementsoversigten for 2011 SIND Vejle her

Kom på vores email liste her

Det er gratis at komme på vores email liste & du kan til enhver tid afmelde dig. Email adresser bliver ikke videregivet.

Nyheder: 

Søg med Google